skip to Main Content
0318-572718 info@vochtproblemen.nl

Kelder renovatie

Wij maken uw lekkende en onbruikbare kelder een waterdichte en afgewerkte ruimte. De kelder zal na de afdichting afgewerkt zijn met nieuw dampopen stukwerk en is na droging direct te gebruiken.

Ons systeem is te toe te passen op alle soorten kelders, is duurzaam en wij geven 10 jaar garantie op alle werkzaamheden.

Optrekkend vocht injecteren

Wij injecteren tegen optrekkend vocht met een hoogwaardige injectie gel. Op dit moment is dit het best geteste product op de markt en voorzien van diverse testcertificaten en aantoonbare praktijk resultaten, onder andere WTA en Wtcb.

Doorslaand vocht / Gevel renovatie

Gevelrenovatie en impregneren zijn de oplossingen bij doorslaand vocht.

Wanneer een gevel en zijn stenen vocht doorlaten kan dit voor grote problemen in huis zorgen. Vochtplekken op de muren, loslaten van behang en stukwerk en een veel te hoge luchtvochtigheid zijn de gevolgen hiervan.

Na een gratis inspectie en vochtmeting stellen wij een offerte voor u op om deze problemen op te lossen. Dit kan variëren van simpel de gevel impregneren om het indringen van vocht vanuit de buitenzijde te stoppen. Bij verouderde gevels is  het ook vaak verstandig het voegwerk te verwijderen en te vernieuwen, vervolgens word de gevel dan volledig geïmpregneerd, op deze manier is de gevel als nieuw en heeft men een duurzame oplossing voor het probleem van doorslaand vocht.

Isolatie kruipruimte

Wij isoleren vochtige kruipruimte om zo te voorkomen dat vocht vanuit de bodem kan verdampen en voor problemen kan zorgen in de kruipruimte, in huis en in de begane grond vloeren.

De kruipruimte word geïsoleerd met isolatie parel en/-chips. Deze isolatie materialen zijn anti-statisch behandeld en kunnen niet verrotten en verschimmelen. De materialen zijn 100% gas en gifstof vrij en zijn voorzien van positieve test en keurmerken van TU-Delft.

Beton / beton-injectie / beton-renovatie

Beton is een fantastisch product en veel gebruikt. Beton is er in vele soorten en kwaliteit maar moet niet vergeten worden in onderhoud.

Scheuring en betonrot komen vaak voor en moeten dan ook zo snel mogelijk behandeld worden om grotere problemen te voorkomen. Wij werken met hoogwaardige producten om scheuren te injecteren en daarna vlak en glad te repareren. Betonrot word volgens een beproeft systeem beoordeeld en behandeld door ons.

Behandeling nieuwe beton:

Wij behandelen nieuwe beton met een krystaline methode. Dit betekend dat de nieuw gestorte beton na droging volledig behandeld word met ons systeem waarbij de microscopische poriën van de beton volledig verzadigd worden tot de maximale haalbare indringbare diepte van de beton.

Het resultaat is dat wanneer er indringing van water in de beton ontstaat ons middel een chemische reactie teweeg brengt waarbij in de poriën (en scheurtjes) van de beton een minerale afzetting en verzadiging plaatsvind. Op deze manier heeft het water geen kans om verder te komen en door te trekken, het word gestopt. Dit proces blijft continu aanwezig: beton word zelf-herstellend!

LUXE kelder en souterrain projecten

Een van onze specialismen is het volledig renoveren en transformeren van grotere kelder en souterrain ruimten.

Wij maken onder andere:

  • Bioscoop / TV ruimte
  • Speelkamers
  • Wijnkelders
  • Werkruimte / kantoor
  • Sauna of zwembadruimte
  • IT ruimte

Wij maken uw lekkende en onbruikbare kelder of souterrain een waterdichte en volledig afgewerkte ruimte.

Verdiepen van uw ruimte:

Wij kunnen uw kelder of souterrain verdiepen voor u. Alle werkzaamheden die daarbij komen voeren wij uit. Funderingsherstel, nieuwe betonvloer, het uitdiepen en verdiepen van de ruimte zelf en uiteraard uiteindelijk volledig waterdicht opleveren en met de afwerking naar uw wens.

Neem contact met ons op om uw project te bespreken, vraag naar Ronald Henzen of Martin Henzen.