skip to Main Content
0318-572718 info@vochtproblemen.nl

In Utrecht hebben wij voor onze klant, twee gepassioneerde filmakers, een fantastisch project mogen uitvoeren.

Twee monumentale gewelf kelders, met elkaar verbonden, van honderden jaren oud zijn door ons eerst volledig verdiept. Na het verstevigen van de fundering hebben wij de vloer geïsoleerd en een nieuwe gewapende betonvloer aangebracht. Daarin zijn direct op mat gemaakte kistjes gemaakt voor de latere verlichting en stopcontacten.

Vervolgens zijn de ruimten volledig ontdaan van oud stukwerk en zijn de muren en gewelven gerestaureerd om een goede solide draagkrachtige ondergrond te krijgen voor verdere behandelingen.

De gehele ruimte, alle muren en volledige gewelven, zijn door ons waterdicht gemaakt met een dampopen systeem om indringing van vocht te stoppen en geïnjecteerd tegen optrekkend vocht.

Na voldoende droging is de volledige ruimte gestukadoord met ons dampopen en ademend stukwerk. Dit zorgt voor een goede vochthuishouding en duurzaamheid van het gehele systeem zonder extra onderhoud.

De ruimte is voorzien van vloerverwarming en een hoogwaardige coating vloer.

Als entree is er een stalen trap op maat gemaakt en geplaatst.

Het resultaat is fantastisch en zowel wij als de klant zijn super trots op het resultaat. Kijkt u zelf naar het resultaat hieronder.

Gr. team HSD.